Illik-e virágot ajándékozni férfinak?


Sokan úgy vannak vele, hogy a férfiaknak maximum csak a ballagásukra vennének virágot, viszont mostanában egyre inkább divatos a pasiknak is virágot ajándékozni, küldetni, főként, ha még a virág mellé valami apró figyelmességet is teszünk, vagy mondjuk, egy üveg finom bort. A fiúknak leginkább hosszúkás csokrot szerencsés ajándékozni, zöld vagy bordó, barna növényekből, esetleg termésekből.

Kerek évfordulóra, 30., 50. születésnapra akár egy virágkosár is nagyon szép ajándék, lehet vele fotózkodni, és nem utolsó sorban ezek a kompozíciók csodaszépek.

De a vágott virágnál talán még jobb ajándék egy cserepes növény, például egy szép Zámia. A zámia azért is jó ajándék egy férfinak, mert nem igényel sok gondozást, ugyanakkor nagyon hálás növény. A lakás, iroda látványos dísze lehet.

Sok idővel rendelkező férfiaknak szép születésnapi meglepetés lehet még a bonsai is. A bonsai nem csak egyszerűen egy picike fa, egy ázsiai művészet is. Sok törődést, odafigyelést igényel, ahhoz, hogy szép legyen. Ezért inkább olyan uraknak ajánlott, akik szeretnek a növényekkel foglalkozni.

Bonsai vagy Zámia ajándékba

Nincsenek megjegyzések:

User-agent: Mediapartners-Google* Disallow: