Plüssel nem lehet melléfogni

Kulcstartóra, visszapillantóra, bögrében, párnának, ülő, álló, fekvő, zenélő, beszélő, éneklő, ölelhető – igen, ez mind elmondható a plüss figurákról,
plüssmacikról.
Az aranyos, kedves, puha plüss maci kitűnő születésnapi ajándék lehet nem csak gyerekeknek, gyermeklelkű felnőtteknek is. Puha tapintásuk felidézi bennünk a gyermekkor gondtalanságát, az otthon melegét, szüleink szeretetét, gondoskodását.
Rengeteg színben, formában, méretben lehet kapni őket, és kit ne vidítana fel egy puha, édes kis (vagy nagy) plüss maci? Ráadásul a plüssöket is személyre lehet szabni, egyedivé lehet tenni. Főleg akkor érdemes ezt tudni, és kihasználni, ha szülinapi  ajándéknak szánunk  egy kedves  figurát. Van olyan lehetőség, hogy a macit, kutyát, cicát, elefántot, majmot – és még sorolhatnám – felöltöztetjük, és a plüssünk pólóját dekoráljuk, mondjuk egy vicces felirattal vagy képpel. Másik lehetőség, hogy hímeztetünk rá egy kedves feliratot, vagy annak a nevét, akinek születésnapjára ajándékba adjuk.
Egy szó, mint száz, plüssmacit ajándékozni jó, kicsiknek és nagyoknak is, mert a mackók mindenkit feldobnak születésnapjuk alkalmá- ból.

Nincsenek megjegyzések:

User-agent: Mediapartners-Google* Disallow: